Partizan se mnogo pita! Jovanović i Budućnost u odličnom raspoloženju, cilj da ponove igru kao u Tel Avivu

03.12.2022

12:45

0

Trener Podgoričana pohvalio je svoj bivši tim

Partizan se mnogo pita! Jovanović i Budućnost u odličnom raspoloženju, cilj da ponove igru kao u Tel Avivu
Vladimir Jovanović - Copyright Mega Basket/Ivica Veselinov

Košarkaši Budućnosti u devetom kolu AdmiralBet ABA lige gostuju Partizanu, a taj duel na programu je u nedelju od 19 sati.

Crno-beli i dalje imaju najbolji skor u regionalnoj ligi, 7-1, ali su već izvesno vreme bez pobede, dok su Podgoričani na 5-3.

Partizan mora da prekine seriju poraza, a rival koji stiže na derbi meč, može igrati rasterećenije. O meču je govorio i trener Podgoričana Vladimir Jovanović i istakao da je cilj ponoviti igru iz meča sa Hapoelom u Evrokupu.

- Utakmicu protiv Hapoela u Tel Avivu smo odigrali na visokom nivou u oba smera. Posebno bih naglasio izuzetno dobru igru u odbrani. Jako bih voleo kada bi uspeli da ponovimo defanzivnu partiju koju smo prikazali u meču koji je ostao iza nas. Svima je jasno da iz dobre odbrane stiže i samopouzdanje za igru u napadu - naglasio je trener Budućnosti, Vladimir Jovanović, pa nastavio:

- Partizan predvođen vrhunskim trenerom kakav je Željko Obradović igra izuzetno dobro kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. U poslednjih nekoliko rundi, Partizan ima oscilacija, usled nedostatka vremena za odmor i adekvatnu pripremu, ali u ovom momentu gledamo samo u svoje dvorište. Nadam se da ćemo ponoviti partiju koju smo prikazali u Tel Avivu, a da li će to biti dovoljno da budemo konkurentni Partizanu, ne zavisi samo od nas. Naravno, pita se i to baš mnogo i Partizan.

Posle derbija kola, Partizan se okreće istorijskom meču u Evroligi, prvom derbiju sa Crvenom zvezdom, dok Budućnost čeka italijanski Trento.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike