KOŠ ZA OGIJA: Mozzart organizuje veliki humanitarni basket turnir za lečenje Ognjena Kapate

01.12.2022

10:59

0

Celodnevni program u BasketCity hali na Čukaričkoj padini zakazan je za 18. decembar od 10 časova

KOŠ ZA OGIJA: Mozzart organizuje veliki humanitarni basket turnir za lečenje Ognjena Kapate
Ilustracija - Copyright Promo

Pobeda Ognjena Kapate (15) u borbi sa leukemijom glavni je cilj velikog basket humanitarnog turnira koji kompanija Mozzart organizuje 18. decembra u BasketCity hali na Čukarici. U toj borbi pomoći će mu brojni drugari, poznate ličnosti, profesionalni basketaši, kao i kompanija Mozzart koja će za svaku prijavljenu ekipu Ogijevih vršnjaka donirati 5.000 dinara, dok će za svaki postignuti koš na turniru izdvojiti po 1.000 dinara. 

Turnir će od 10 časova otvoriti utakmice Ogijevih drugara, dok će u 14 časova na teren izaći profesionalni basketaši. Revijalni deo u kojem će brojne poznate ličnosti šutirati na koš za Ogija i doprineti da se Mozzartov humanitarni fond uveća zakazan je za 18 časova.

„Pozivamo što više Ogijevih vršnjaka da se prijave i učestvuju na turniru, a poziv važi i za sve ljubitelje basketa da dođu i najvijaju za Ogijevu pobedu u najvažnijoj utakmici. Što nas više bude, više ćemo novca da prikupimo. Kompanija Mozzart se uvek rado uključuje u humanitarne akcije i nadamo se da ćemo se i ovog puta zajedničkim snagama izboriti za najbolji ishod“ istakao je Borjan Popović, direktor Sektora za korporativne komunikacije kompanije Mozzart.

Posetioci će na ulazu dobijati majicu sa znakom „Koš za Ogija” za koju će moći da izdvoje dobrovoljni prilog po želji što će biti neka vrsta ulaznice. Organizatori pozivaju sve da napune BasketCity halu, uživaju u spektaklu i pomognu basketašima i poznatim ličnostima da postignu najvažnije pogotke za malog Ogija kojem je u avgustu dijagnostikovana limfoblastna leukemija veoma visokog rizika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike