U Beogradu nas čeka publika koja gura Partizan, imaju velikog plejmejkera! Valensija stiže u lošem nizu, Mumbru pohvalio tim crno-belih

01.12.2022

10:29

0

Pobeda je i jednom i drugom timu veliki imperativ

U Beogradu nas čeka publika koja gura Partizan, imaju velikog plejmejkera! Valensija stiže u lošem nizu, Mumbru pohvalio tim crno-belih
Aleks Mumbru - Copyright Profimedia

Košarkaši Partizana u 11. kolu Evrolige dočekuju ekipu Valensije, a taj duel na programu je večeras, od 20.45 u beogradskoj Areni.

Crno-beli španskog velikana dočekuju sa skorom od četiri pobede i šest poraza, a trener Valensije Aleks Mumbru, ekipu u Beograd dovodi u slabom raspoloženju, nakon pet uzastopnih poraza u Evroligi i ACB ligi.

- Svi znamo šta nas očekuje u Beogradu. To je glasna publika koja gura svoje igrače od samog početka. Partizan je solidan tim kod kuće pošto su pobedili tri meča do sada. Imaju ‘velikog’ plejmejkera Egzuma, dva dobra skorera poput Pantera i Anđušića, ‘trojke’ Nanelija i Papapetrua koje mogu kreirati - rekao je Mumbru i dodao:

- Lesor ne igra mnogo u poslednje vreme, a on je njihova referenca u reketu uz Ledeja i novopridošlog Brodzijanskog. Moramo biti čvrsti u reketu i fokusirani od samog početka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike