Valensija stiže, Partizan ima probleme! Obradović poručio igračima: "Izbijte to iz glave"

30.11.2022

17:37

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su vezali poraze u gostima, od španskih timova, kao i Crvene zvezde

Valensija stiže, Partizan ima probleme! Obradović poručio igračima: "Izbijte to iz glave"
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaše Partizana već sutra čeka nova utamica u Evroligi. U Beogradu će gostovati Valensija, a crno-beli imaju kadrovskih problema. To je potvrdio i trener, Željko Obradović. Reč je o Matijasu Lesoru i Alenu Smailagiću čiji je nastup neizvestan.

- Problem je što posle utakmice u Madridu praktično nismo ni na jednom treningu imali Lesora koji je imao veliku želju da pomogne timu ali su se posledice toga što nije trenirao osetile.

Ne znam da li će biti u stanju večeras da treniraju. Sve to itekako utiče na plan i pripremu utakmice jer ako imam samo tri visoka igrača na treningu, pokušavam da uključim nekoga od spoljnih igrača da tu poziciju pokrije - kazao je Obradović u najavi meča sa španskim timom.

Podsetimo, Lesor ima problema sa laktom, dok je Smailagić povredio prst na duelu protiv Barselone.

- Pohvalno je što su hteli da pomognu ekipi, praktično na sopstvenu odgovornost. Sada je priprema znatno drugačija zbog smanjenog broja igrača u reketu. Moraćemo da pomeramo neke spoljne kako bismo imali dovoljno snage u reketu - dodao je Obradović čiji je tim u ponedeljak poražen od Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi.

A pre toga, izgubili su i od Barselone i Reala, na gostovanjima.

- Igramo na domaćem terenu, ja sam pričao igračima da izbiju iz glave da li igramo u Beogradu ili van Beograda, ali činjenica je da ovde imamo vetar u leđa od naših navijača i nadam se da će to tako biti sutra uveče - zaključio je trofejni trener.

Uoči ovog duela (četvrtak, 20.45) oba tima ulaze sa učinkom 4-6, s tim da je Partizan na 11. mestu, a Valensija na 12.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike