Šćepanović: Budućnost jedan od najboljih timova u ABA, Kobs i Ivanović su motor i mozak ekipe

10.10.2020

12:57

0

Autor: N. St.

Trener Partizana istakao da su njegovi puleni spremni za utakmicu

Šćepanović: Budućnost jedan od najboljih timova u ABA, Kobs i Ivanović su motor i mozak ekipe
Copyright MN Press

Partizan očekuje prvi ovosezonski derbi u ABA ligi. U hali sportova „Ranko Žeravica“ dočekaće ekipu Budućnosti (20.00). Očekivanja za taj meč izneo je trener crno-belih Vlado Šćepanović.

– Ne treba mnogo trošiti reči na njih. Jedna su od najboljih ekipa u ABA ligi, pretenduju na najviši plasman. Imaju odlične individualce, napadački su talentovani, dolaze, za njih, u dobrom momentu. Na tribinama neće biti publike, to nije sport ni košarka, ali svi zajedno moramo da izdržimo ovu situaciju – rekao je Šćepanović.

Uveren je da njegov tim može da ponovi meč sa Venecijom.

– Moramo taj potencijal sa meča protiv Venecije da pokažemo i u narednim utakmicama. Igramo protiv talentovanog protivnika i moramo da pokažemo mnogo energije.

Velika opasnost pretiće od tandema Kobs/Ivanović.

– Svi znamo kakav su bekovski tandem Ivanović i Kobs. Oni su motor i mozak ekipe. Fenomenalno vode taj tim. Mi pravimo planove za našu igru, nije nam toliko važno ko je protivnik. Bitnije je da se fizički, odbrambeno, energetski i motivaciono podižemo nego taktički. Imali smo dovoljno vremena za pripremu – završio je Šćepanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike