Megu čeka teško gostovanje, Barać i Milosavljević pozivaju na oprez i kvalitetnu odbranu!

20.11.2022

05:56

0

Duel sedmog kola igraće se u nedelju od 17 sati

Megu čeka teško gostovanje, Barać i Milosavljević pozivaju na oprez i kvalitetnu odbranu!
Barać i Milosavljević - Copyright Promo/KK Mega/Ivica Veselinov

Košarkaši Mege u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige gostuju ekipi Mornara, a susret u Baru na programu je u nedelju od 17 sati.

U najavi tog meča, trener košarkaša Mege, Marko Barać, rekao je da će predstojeća utakmica u ABA ligi, zahtevati "najteži mogući rad" njegove ekipe u odbrani.

- Očekuje nas gostovanje protiv napadački orijentisane i vrlo potentne ekipe Mornara. Znamo odakle preti najveća opasnost i ova utakmica zahteva najteži mogući rad u odbrani. Nadamo se da smo uspeli sa ovih nekoliko kolektivnih treninga da se vratimo u dinamiku koju smo imali pre reprezentativne pauze - rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba.

Izabranici mladog trenera, u dvorani Topolica jure tek drugu pobedu u sezoni, nasprad Mornara koji je na učinku 3-3.

Košarkaš Mege Dragan Milosavljević svestan je da njegovu ekipu čeka težak zadatak, a jasno mu je i odakle stiže najveća opasnost.

- Mornar je dobra i talentovana ekipa sa puno poena u rukama. Izdvojio bih Derona Rasela i Vladimira Mihailovića koji imaju 50 poena u rukama i sigurno da od njih preti najveća opasnost, uz ostale igrače koji imaju talenta da veoma lako dođu do poena - rekao je Milosavljević i potom dodao:

- Ekipa koja sigurno igra daleko bolje na domaćem terenu i očekuje nas veoma teška utakmica u kojoj moramo da budemo u stavu i agresivni 40 minuta. Da bez velikih oscilacija odgovorimo čvrstinom, pre svega u odbrani.

Utakmica Mornar - Mega na programu je sutra od 17.00.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike