Bogdanova trojka zapalila Arenu: Kako je Partizan pobedio "Ponos Izraela" u poslednjem evroligaškom okršaju (GALERIJA, VIDEO)

18.11.2022

09:58

0

Autor: 24sedam

Bogdanović u završnici trojkom doneo pobedu crno-belima

Bogdanova trojka zapalila Arenu: Kako je Partizan pobedio "Ponos Izraela" u poslednjem evroligaškom okršaju (GALERIJA, VIDEO)
Bogdan Bogdanović - Copyright MN Press

Partizan je poslednji evroligaški obračun sa Makabijem imao 20. marta 2014. godine u beogradskoj areni.

Crno-beli su pobedili rezultatom 72:70, a koš odluke na 24 sekundi pre kraja postigao je Bogdan Bogdanović. Bila je to trojka u poslednjoj selkundi napada preko ruke Makabijevog igrača sa kojom su crno-beli poveli 71:68.

Bek Atlante Hoksa bio je najbolji igrač sa sa 18 poena (7/19 štu iz igre), tri skoka i šest asistencija. Milenko Tepić imao je 13 poena, dok je Dejan Musli upisao 13 poena i četiri skoka.

Žofre Lovernj zabeležio je osam poena (3-6 iz igre) i 12 skokova, dok je Davis Bertans na povratku posle povrede ubacio dva poena za 15 minuta na parketu.

Goste iz Tel Aviva predvodio je Aleks Tajs sa 14 poena i 11 skokova, dok Sofoklis Skorcanitis imao je 12 poena.

 

Partizan je do treće pobede te sezone stigao bez Lea Vestermana, Dragana Milosavljevića koji su se oporavljali posle operacije ligamenata kolena, dok je Tarens Kinsi preskočio ovaj meč zbog lakše povrede.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike