U Čikagu je dočekan kao spasilac kluba, sada ne može da prestane da pravi probleme - NBA as opet uhapšen

07.11.2022

05:55

0

Tukao obezbeđenje restorana brze hrane

U Čikagu je dočekan kao spasilac kluba, sada ne može da prestane da pravi probleme - NBA as opet uhapšen
Ben Gordon 2014. godine, arhivska fotografija - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Slocum, File

Nekadašnji NBA as Ben Gordon opet pravi probleme! Samo mesec dana nakon što je uhapšen jer udario svog desetogodišnjeg sina, sada je ponovo u lisicama, jer je napao obezbeđenje u jednom Mekdonaldsu.

On je jednog redara udario u glavu, a optužen je za nanošenje telesnih povreda i pravljenje fizičkog kontakta. Gordon je uhapšen u 3.30 ujutru.

Policija je pozvana pošto je Gordon udario 29-godišnjeg čuvara i bacio ga na pod. Još jedan 21-godišnjak je gurnut na zemlju. Obojica su odbila lekarsku pomoć.

As koji je igrao za četiri NBA tima je više puta hapšen zbog ispada i nasilja, a tri puta 2017. godine, kada je morao da plati kauciju da bi izašao. On je pre dve i po godine rekao da pati od bipolarnog poremećaja, rekavši da se bori sa mentalnim problemima od kada je završio karijeru.

Gordon sada ima 39 godina. Njega je draftovao Čikago kao trećeg pika 2004. godine i tada je postao jedini igrač u istoriji koji je dobio priznanje za Najboljeg šestog čoveka sezone kao "ruki". Po procentima šuta za tri poena je drugi u istoriji Bulsa, iza Kirka Hajnriha.

Posle Čikaga, igrao je za Detroit, Šarlot i Orlando. Golden stejt ga je potpisao 2015, ali ga je otpustio posle dve pripremne utakmice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike