Kakav skandal na NBA terenima! Košarkaši se potukli tokom meča i to u prvom redu publike - Tu je bio i Srbin (VIDEO)

23.10.2022

06:27

0

Srećom niko nije povređen, ali se kazna čekaju

Kakav skandal na NBA terenima! Košarkaši se potukli tokom meča i to u prvom redu publike - Tu je bio i Srbin (VIDEO)
tuča nba - Copyright Printscreen/Twitter/Bleacher Report

Proteklu noć u NBA ligi, pored neverovatne tripl dabl partije Nikole Jokića, obeležio je i haos na meču između Majamija i Toronta.

Naime, u duelu ovih ekipa, došlo je do fizičkog obračuna između Kejleba Martina i Kristijana Koloka na početku treće deonice, a čitav haos nastao je nakon potpuno bezazlene situacije. 

Nakon slobodnih bacanja, Koloko je uhvatio loptu u napadu, a sudije su pokazale da je tom prilikom napravio faul. Reptorsi su se već vraćali ka svojoj polovini, kada je Koloko ustao sa parketa i gurnuo Martina, a ovaj pak nasrnuo, pa se čitav sukob nastavio u prvom redu iza koša i to među navijačima.

Takođe, i klupa Hita je bila u blizini, na kojoj je u tom trenutku bio i Nikola Jović, a ubrzo su se u gužvu uključile i sudije, kao i ostali igrači.

 

 

U međuvremenu, Koloko je signalizirao da ne želi sukob, pa su igrači ubrzo razdvojeni, a meć je nastavljen, naravno bez glavnih učesnika u ovoj tuči, koji su kraj utakmice dočekali u svlačionici.

Majami je na kraju stigao do trijumfa sa 112:109, a i dalje se čeka na odluku NBA lige da li će biti kazne igračima. Takođe, nije isključeno da će biti kažnjena i klupa Hita, koja je napustila svoj prostor kada je nastupilo komešanje pod košem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike