Grobari, ovo niste mogli da vidite u TV prenosu: Hodnicima Arene odjekuje pesma pobednika (VIDEO)

21.10.2022

07:22

0

Autor: 24sedam

Velika noć za srpsku košarku i sve partizanovce

Grobari, ovo niste mogli da vidite u TV prenosu: Hodnicima Arene odjekuje pesma pobednika (VIDEO)
0MET4130 - Copyright MN Press

Virtus je bio ta prva reckica Partizana, koja je posle devet godina odsustva sa velike scene konačno povučena u tefteru važnih pobeda crno-belih.

Ova je važna i istorijska samo zato što je probijen led, jer se sve do nje činilo da ogromno psihološko opterećenje još od Burse u Evrokupu prošle sezone ne dozvoljava ekipi da mirno odigra završnicu. Sinoć, na "+25" nije bilo greške!

Posle utakmice u Areni i blistave pobede crno-belih rezultatom 90:62, trener željko Obradović rekao je da je danas skor na tabeli mogao biti i 3-1, ali i sa 1-3 mora se krenuti dalje sa verom da se propušteno protiv Baskonije i Armanija sigurno može nadokanditi u nastavku ligaškog takmičenja.

Ako su neke pobede ispuštene, atmosfera na utakmicama Partizana ostaje nepromenjiva! Zahvaljujući društvenim mrežema moguće je videti i ono što se dešavalo iza kulisa i kako je pesma navijača stvarala raspoloženje kod Obradovićevih igrača.

 

 

Konkretno, kod Matijasa Lesora, koji je odavno demonstrirao dobro poznavanje srpskog jezika, ali sada počinje da uči i reči Partizanovih pesama. I dobro mu ide...

Sjajno je izgledao i izlazak navijača iz dvorane! Navijalo se i pred kapijama na isti način kao i dok je masa bila na tribinama!

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike