Pijan ili drogiran, normalan bio nije! Našli mu i pištolj u automobilu!

18.10.2022

16:08

0

Autor: 24sedam

Bek Šarlota uhapšen, u klubu ne žele da pričaju dok ne dobiju više detalja

Pijan ili drogiran, normalan bio nije! Našli mu i pištolj u automobilu!
profimedia-0729679658 - Copyright Profimedia

NBA liga samo što nije počela, a dobro ju je protresao skandal! U centru zbivanja košarkaš Šarlot Hornetsa, kluba koji baš ima problem sa igračima!

Džejms Bouknajt uhapšen je zbog moguće vožnje pod dejstvom alkohola ili opijata, preneli su brojni američki mediji, uključujući ESPN, ali i zvanični sajt NBA lige.

 

 

Bek NBA tima u trenutku privođenja nije vozio, već je bio onesvešćen na parkingu, a u njegovom posedu pronađen je i pištolj.

Kako je navedeno, u policijskom izveštaju nije rečeno da li je Bouknajt imao dozvolu za vatreno oružje, ali kako prenose američki mediji, ne deluje da mu je taj prekršaj stavljen na teret.

- Za sada prikupljamo informacije. Dok ne budemo znali nešto više o tome šta se desilo, ne mogu ništa da komentarišem - rekao je trener Šarlota Stiv Kliford.

Beku Hornetsa ovo nije prvi problem sa zakonom kada je reč o saobraćaju pošto je već optuživan za nesavensnu vožnju i ugrožavanje 10. oktobra i 11. novembra prošle, te 23. februara ove godine!

Bouknajtov slučaj nije prvi problem za Šarlot pred start nove NBA sezone, jer je prethodno uhapšen Majls Bridžis, koji je pretukao svoju devojku pred decom i biće najverovatnije suspendovan tokom čitave sezone. A pamti se i hapšenje Montrezela Herela koji je kod sebe imao 2,3 kilograma marihuane!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike