Obradović mu nije oprostio izdaju iz 2010, a on se prisetio da su 2017. godine slučajno završili u istom liftu

12.10.2022

07:37

0

Autor: 24sedam

Vasilis Spanulis pričao o dva trenerska velikana

Obradović mu nije oprostio izdaju iz 2010, a on se prisetio da su 2017. godine slučajno završili u istom liftu
duda1 - Copyright mnpress

Jedan od najboljih košarkaša Grčke svih vremena Vasilis Spanulis pričao je u emisiji na tv kanalu "Cosmote" o odnosima sa srpskim trenerima Željom Obradovićem i Dušanom Dudom Ivkovićem, od kojih je saradnja sa aktuelnim trenerom Partizana oduvek bila interesantna košarkaškim medijima.

Spanulis je 2010. godine prešao iz Panatinaikosa u Olimpijakos i od tada, spekuliše se u medijima, sa Obradovićem ne razgovara.

- Gospodin Obradović je neverovatan trener. Bio je genije, nezamislivo vredan, podigao je svoje igrače na novi nivo onim što je govorio i kako ih je učio. Pokazaće se u budućnosti da li ćemo se "voleti". Mislim da je bila 2017. godina... Da, ušli smo u isti lift. Hvala mu na onome što me je naučio o košarci i životu, a ljudi ne moraju da znaju više o tome što se nas tiče - rekao je Spanulis.

mnpress
 

Sa Ivkovićem je bilo manje turbulencija, ali jednako trofejna saradnja:

- Ivković je bio učitelj, i ja sam od njega mnogo naučio, jako sam se rastužio zbog njegove smrti. Strašan trener na organizacionom planu, imali smo neverovatan odnos, bio je učitelj na terenu i van njega koji nam je dao odličan mentalitet. Nezamislivo mi je pomogao da igrački eksplodiram. Na poluvremenu finala 2012. pokazao mi je igru moskovskog CSKA, pokušao je sa mnom da probudi ekipu, kako bi svi smogli snage da se vratimo u meč - ispričao je Spanulis.

Proslavljeni igrač danas je trener grčkog Peristerija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike