Ataman juče pobedio Zvezdu, danas ima sjajnu poruku za Grobare!

08.10.2022

11:31

0

Trofejni stručnjak prognozira i učesnike finala

Ataman juče pobedio Zvezdu, danas ima sjajnu poruku za Grobare!
Ergin Ataman - Copyright MN Press

Nova sezona Evrolige počela je pre dva dana, a aktuelni šampion, Anadolu Efes, trijumfovao je na početku i to nad Crvenom zvezdom.

Trener turskog sastava, Ergin Ataman, u intervjuu za "Gazetu delo Sport" govorio je o očekivanjima u sezoni.

– Prošle godine je moja mantra bilo odbrojavanje, tačnije broj pobeda koji nas je delio od titule. Ovaj put ću da idem sa podignuta tri prsta. Neću da trošim reči, dovoljno je da obeležim broj – rekao je Ataman.

Dotakao se trofejni stručnjak i timova koji mogu do top 8 faze u Evroligi, a među njima je pronašao mesto i za beogradski Partizan.

– Na Fajnal for će se plasirati Efes, Real, Barselona Olimpija iz Milana, a tu može da se umeša i Monako koji je značajno povećao budžet i doveo odlične igrače. U plej-of mogu da se plasiraju Fenerbahče, Bajern, Makabi, Panatinaikos, Partizan koji vodi Željko Obradović, a važan faktor je i domaći teren koji može da napravi razliku. Na kraju bih izdvojio i Virtus iz Bolonje – istakao je Ataman i na kraju otkrio koga vidi u finalu:

– Za mene je Olimpija najveći rival. Kažem vam sada, Olimpija iz Milana i Efes će da igraju u finalu Evrolige i biće to odlična utakmica – zaključio je turski trener.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike