Bobiju 76 sekundi dovoljne da privoli publiku u Teksasu! Navijači u histeriji zbog srpskog centra, NBA liga ima kandidata za MVP-ja (VIDEO)

08.10.2022

05:57

0

Marjanović se već odomaćio

Bobiju 76 sekundi dovoljne da privoli publiku u Teksasu! Navijači u histeriji zbog srpskog centra, NBA liga ima kandidata za MVP-ja (VIDEO)
boban marjanović - Copyright PRINTSCREEN/youtube/nba screen

Tokom leta, Boban Marjanović je promenio sredinu, pa novu NBA sezonu dočekuje u dresu Hjustona. U pripremnom periodu, navijači su sa velikim nestrpljenjem čekali na njegove prve minute.

Na debiju je izazvao delirijum i to u meču protiv San Antonio Sparsa, a ništa manje nije bilo ni protiv Toronto Raptorsa, kada su Rakete slavile sa 116:100.

Marjanović je na parketu proveo tek jedan minut i 16 sekundi na samom kraju utakmice, ali je i za tako malo vremena izazvao oduševljenje kod publike.

Kada je u finišu ušao na parket, gotovo da nije bilo navijača koji nije ustao kako bi pozdravio srpskog centra.

Svaki njegov kontakt sa loptom su dodatno pozdravljali, a erupcija oduševljenja usledila je kada je stao na liniju za slobodna bacanja.

Nakon što je uzeo loptu u ruke, čitava hala je skandirala "MVP, MVP". Meč je završio sa tri poena, ali je več na pripremnim mečevima osvojio publiku u Teksasu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike