Promenjen termin Partizanove utakmice u Skoplju protiv ekipe MZT

03.10.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Uprava makedonskog abaligaša nezadovoljna promenom

Promenjen termin Partizanove utakmice u Skoplju protiv ekipe MZT
20221002160809_cibona-partizan-8753 - Copyright AdmiralBet ABA liga/Marin Susic

Košarkaši Partizana posle gostovanja Ciboni, u 2. kolu AdmiralBET ABA lige odlaze na teren povratnika u elitnog društvo MZT Skoplje.

Crno-beli igraju u sa makedonskim timom u ponedeljak 10. oktobra od 16.00 sati umesto 21.00, što se domaćinu nije dopalo, pa su reagovali saopštenjem u kome obaveštavaju domaću javnost o promeni:

- KK MZT Skopje Aerodrom želi da objasni situaciju sa terminom odigravanja duela protiv Partizana sledećeg ponedeljka, koji je prvobitno bio zakazan za 21.00 sat, da bi potom, iznenađujuće i bez ikakve najave i razloga, bio promenjen na 16.00 sati. I sami smo bili šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA o promeni termina, bez konkretnog i valjanog obrazloženja, prebacivanjem prava da odlučuje televiziji Arena sport, koja, pak, nije izašla sa zvaničnim izjava o situaciji. Ali predlozi za regionalno takmičenje su jasni, a to je da liga i Arena sport imaju ekskluzivno pravo da određuju uslove, dok se domaćin ništa ne pita - poručuju Skopljanci i dodaju:

 

 

- Razumemo revolt naših navijača i simpatizera što igramo rano radnim danom i delimo njihovo razočarenje, ali želimo da znaju da je naš klub, uprkos svim naporima, pritiscima, koristeći veze, uradio sve da se vratimo u prvobitno vreme, ali u tome nismo uspeli. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika takmičenja. Zato želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-belu krv u žilama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarkaški sport, da nepravdu koja nam je naneta uzmu kao dodatni motiv. Ovo je idealna šansa da pokažemo jedinstvo i u neobičnoj situaciji i da dokažemo da je Aerodrom komšiluk koji, uprkos svim problemima i nepravdama, uvek stoji iza svojih najmilijih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike