Dončiću pustiš srpske narodnjake da bi se lepo osećao! Novicki i Luka ćaskaju u Dalasu, a sa razglasa grmi poznata pesma (VIDEO)

27.09.2022

08:48

0

Autor: 24sedam

Slovenački teniser srpskog porekla voli muziku svoje postojbine

Dončiću pustiš srpske narodnjake da bi se lepo osećao! Novicki i Luka ćaskaju u Dalasu, a sa razglasa grmi poznata pesma (VIDEO)
luka - Copyright Printscreen/YouTube

Nemačka NBA zvezda Dirk Novicki organizovao je u Dalasu humanitarni teniski meč za poznate ličnosti među kojima se našao najbolji igrač Meveriksa Luka Dončić.

Događaj je organizovala fondacija nemačkog asa, pa su tako oni "odgovorni" i za muziku sa razglasa, a ona je bila takva da se Dončić osećao kao kod kuće dok je ćaskao na teniskom terenu sa Novickim.

Kamera je zabeležila momenat njihovog razgovora dok grmi poznati hit Vere Matović "Miki, Milane" u njegovom remiks izdanju, jer je "di-džej" očigledno bio odlično upoznat sa muzičkim ukusom slovenačkog reprezentativca.

Luka ove godine mora da se navikava na druženja bez Bobija Marjanovića sa kojim je uživao prethodne dve godine u Dalasu. Bobi je juče predstavljen u dresu Hjustona, a Luka je za to vreme igrao tenis sa Novickim i nije bio uopšte loš, budući da je kao dete jedno vreme trenirao i taj sport.

 

 

Pored Dončića kod Novickog na turniru su se pojavili još teniseri Endi Rodik, Mardi Fiš, Džon Izner, Mark Nouls i Majk Brajan, zatim glumac Ben Stiler i bivši Dirkov saigrač Stiv Neš. Ulaznice za ovaj događaj koštale su 41 dolar, a prihod ide u dobrotvorne svrhe koje podržavaju zdravlje, obrazovanje i dobrobit dece u oblasti Dalasa.

BONUS VIDEO:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike