Radonjić završio zvučno pojačanje! Ponitka otkupljuje ugovor da bi igrao za PAO!

21.09.2022

17:10

0

Autor: 24sedam

Dve strane postigle dogovor, očekuje se ozvaničenje

Radonjić završio zvučno pojačanje! Ponitka otkupljuje ugovor da bi igrao za PAO!
image - Copyright Fiba.basketball

Panatinaikos će roster za nastupajuću sezonu zatvoriti jednim od najzvučnijih pojačanja ovog leta. Posle maestralnih partija na Evrobasketu, kojima je Poljsku gurao do četvrtog mesta na šampionatu Starog kontinenta, Mateuš Ponitka odlučio je da se pridruži ekipi Dejana Radonjića.

Kako javlja portal „Eurohoops“, poljski reprezentivac i atinski velikan postigli su dogovor o saradnji, a pre nego što on bude ozvaničen Ponitka će morati da otkupi svoj ugovor od Ređo Emilije.

Podsetimo, Poljak nije želeo na Eurobasket da ode bez ugovora u džepu, pa je letos sa italijanskim klubom potipsao je tromesečnu saradnju sa opcijom produžetka do kraja sezone. Ipak, brilijantno izdanje na Evrobasketu donelo mu je nekoiko evroligaških poziva (Baskonija, Virtus) od koji je onaj iz Atine očigledno bio najprivlačniji.

PAO je ovog leta napravio veliku rekonstrukciju tima. Na klupu je došao Dejan Radonjić, a posle njega redom su u klub stizali Endrju Endrjuz, Marijus Grigonis, Arturas Gudaitis, Jorgos i Panajotis Kalaicakis, Paris Li, Derik Vilijams i Nejt Volters.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike