Ljulj šokirao Špance: Evrobasket bez još jedne zvezde!

25.08.2022

10:54

0

Povreda mišića udaljila je igrača Real Madrida iz nacionalnog tima

Ljulj šokirao Špance: Evrobasket bez još jedne zvezde!
Serhio Ljulj - Copyright MN Press

Početak Evropskog prvenstva se bliži, a nakon što smo dobili spisak najzvučnijih imena koja će učestvovati, usledili su i prvi šokovi.

Reprezentacija Španije ove godine baš nema sreće, pa će na ovom šampionatu igrati bez jednog od ponajboljih igrača, Serhija Ljulja.

Košarkaš Real Madrida je doživeo povredu mišića na jučerašnjoj utakmici protiv Islanda, a na današnjim pregledima je potvrđeno da nema ozbiljnih oštećenja, ali dovoljnih da on ne bude među putnicima za Evrobasket, saopštio je španski Savez.

Španija po oceni javnosti nastupa sa najslabijim rosterom u poslednjoj deceniji, a još uvek nije poznato ko će zameniti Ljulja.

Nakon što je Ljulj van spiska, lista od 13 košarkaša koji sigurno putuju je sledeća: Dario Briuzela, Lorenzo Braun, Rudi Fernandez, Žem Fernandez, Usman Garuba, Fran Guera, Vili Hernangomez, Huančo Hernangomez, Ćavi Lopez - Arostegi, Žuan Nunjez, Žoel Para, Žem Pradilja i Sebas Saic.

Takođe, juče je još jedna zvezda otpala sa spiska učesnika na prvenstvu Evrope, pa tako nećemo gledati ni gruzijskog košarkaša Totoa Šengeliju.
 
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike