Kobijeva udovica dobila Los Anđeles na sudu! Presudu dočekala uplakana, sa rukama na licu!

25.08.2022

05:24

0

Vanesa isterala pravdu nakon dve i po godine

Kobijeva udovica dobila Los Anđeles na sudu! Presudu dočekala uplakana, sa rukama na licu!
profimedia-0500798943 - Copyright Profimedia

Konačno je doneta presuda, nakon dve i po godine mučenja, za fotografisanje mesta helikopterske nesreće i tela stradalih putnika, među kojima su bili i legendarni košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana.

Borila se Vanesa Brajant od smrti ćerke i supruga sa raznim nedaćama nakon velikog gubitka, a na sve to naišli su i problemi sa pripadnicima policije Los Anđelesa koji su iskoristili svoj položaj, te fotografije stradalih sa lice mesta delili okolo.

Na sudu je nakon sage od dve i po godine odlučeno da je Los Anđeles u obavezi da Vanesi, kao i porodicama ostalih stradalih mora da isplati ukupno 15 miliona dolara.

Kako prenose američki mediji, Vanesa Brajant je tokom izricanja presude držala šake na lice i plakala, a po izlasku iz sudnice, nije govorila sa medijima.

Zadovoljstvo presudom izneli su samo advokati porodice Čester, čiji su članovi takođe bili u helikopteru u vreme nesreće.

Podsetimo, Kobi Brajant je poginuo u helikopterskoj nesreći 26. januara 2020. godine kada je sa svojom 13-godišnjom kćerkom Đijanom krenuo na košarkašku utakmicu, pored njih u helikopteru je bilo još sedmoro ljudi.

Preživelih nije bilo, a ubrzo su krenule da kruže fotografije sa lica mesta, pa je udovica Brajant rešila da tuži grad.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike