Marinković pogodio trojku sa pola terena, pa Slovencima prepustio ulogu favorita: Očekujem lepo veče, imamo probleme sa povredama (VIDEO)

17.08.2022

14:01

0

Pomenuo je Vanja i stanje kapitena Bjelice

Marinković pogodio trojku sa pola terena, pa Slovencima prepustio ulogu favorita: Očekujem lepo veče, imamo probleme sa povredama (VIDEO)
20220704mmMarink04 - Copyright MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije u jednoj od poslednjih provera pred kvalifikacioni prozor za Svetsko prvenstvo, a pak pred početak Evrobasketa, večeras gostuje Sloveniji. Meč u Ljubljani se igra od 20.15 u hali Stožice.

Pred ovaj susret, reprezentativac Srbije, Vanja Marinković, ističe da je selekcija Slovenije blagi favorit.

- Očekujem dobru utakmicu. Biće puna dvorana i očekujem lepo veče u Stožicama protiv ekipe kakvu ima Slovenija. Na nama je da se što bolje spremimo i pokušamo još više da se uigramo za ono što sledi. Domaća reprezentacija je odigrala više mečeva od nas, imamo i male probleme sa povredama, sa Bjelicom, tako da blagu prednost dajem Sloveniji. Dugo su zajedno, od 2017, samo što je sada umesto Entonija Rendolfa u ekipi Majk Tobi - kazao je Marinković, pa se osvrnuo na predstojeće Evropsko prvenstvo.

- Svi kažu da će ovo biti najjači šampionat. Izdvojio bih Sloveniju, Grčku i nas, pa Litvaniju, Španiju, Francusku… Zemlje koje su standardno u top 8. Moguća su iznenađenja, ali nadam se da neće biti ništa novo - istakao je Marinković.

Inače, na današnjem treningu, pred ovaj meč, našim reprezentativcima je bilo zanimljivo, pa su vežbali šut sa polovine terena, a upravo je Marinković uspeo da ubaci trojku iz velike daljine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

 

Namestio je ruku za okršaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike