Zbog korone dobio sedam dana u Parizu

21.10.2020

14:52 >> 15:05

0

Autor: M. R.

Dva igrača Mornara pozitivna na kovid-19

Zbog korone dobio sedam dana u Parizu
Copyright Promo/Mornar/Media Pro

Košarkaški klub Mornar objavio je da su dva igrača pozitivna na virus korona. Klub iz Bara je sinoć u oslabljenom sastavu odigrao utakmicu protiv Metropolitana u Evrokupu, a danas je potvrđeno da imaju problen sa kovidom-19. Meč sa francuskim timom su propustili Nidam, Bjelica, Vranješ i Lazić.

Dva naša igrača pozitivni su na testu za virus kovid-19. Jedan od njih bio je negativan na redovnom testiranju igrača rađenom uoči odlaska na utakmicu sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Na ponovljenom testiranju rađenom u Parizu 19. oktobra, u skladu sa propisima Eurokupa nakon evidentiranja prvog slučaja zaraze, njegov test bio je, međutim, pozitivan. On će zbog toga ostati u hotelskoj izolaciji u Parizu još najmanje sedam dana. Oba igrača osećaju se dobro – navodi se na klupskom sajtu.

Mornar se nije dobro proveo u Parizu

Naredni meč koji je Mornar trebalo da igra je protiv Borca u Čačku 24. oktobra.

U skladu sa novonastalim okolnostima, KK Mornar Bar je zatražio odlaganje utakmice sa Borcem zakazane za subotu što je od strane ABA lige i odobreno. Novi termin odigravanja utakmice biće naknadno utvrđen – zaključak je saopštenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike