Jelisaveta pruža neverovatnu podršku Teu u teškim trenucima: Ne miri se sa Karijevom odlukom - Kad igraš sa Teom, bolji si 30 odsto (FOTO)

09.08.2022

17:38

0

Kapiten preskače Evrobasket, a glumica to i dalje nije uspela da prihvati

Jelisaveta pruža neverovatnu podršku Teu u teškim trenucima: Ne miri se sa Karijevom odlukom - Kad igraš sa Teom, bolji si 30 odsto (FOTO)
Jelisaveta i Miloš Teodosić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Prethodna 24 sata, vest da je Miloš Teodosić precrtan sa spiska košarkaške reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo je tema broj jedan.

Gotovo da nije bilo ravnodušnih na izostanak kapitena, a u trenucima koje su neki okarakterisali kao "sramotne", srpskom organizatoru igre veliku podršku pruža supruga, glumica Jelisaveta Orašanin.

Jelisaveta je veoma teško podnela odluku selektora Svetislava Pešića, te se već nekoliko puta oglašavala na društvenim mrežama.

Nezadovoljstvo je prikazivala na Instagramu, a nakon niza storija i podeljenog snimka čuvenog Dušana Dude Ivkovića, koji je svojevremeno u jednom dokumentarnom filmu pričao o "onome što se Teodosiću vuče po parketu", na red je došao i snimak Teovih saigrača.

Naime, reč je o snimku na kojem Marko Simonović, Stefan Birčević i Nenad Krstić pričaju o Teodosiću i tome kako je pravio saigrače boljim za 30 odsto.

- Kad igraš sa Teom, on te napravi 30 odsto boljim nego što jesi. Protrčiš kroz reket i dobiješ pas, ostaneš sam, dobiješ pas. Nema šanse da zakasni lopta, da te ne vide, pa kao izvini nisam te video.

- Zaslužio je sve to, iako nije bio baš neki preterani radnik, ali neverovatan talenat - dodao je Krstić u snimku koji je podelila Teova supruga uz poruku "kult reprezentacije".

Pored snimka na storiju, objavila je i fotografiju supruga u dresu nacionalnog tima, dok deli asistenciju bez gledanja.

 

 

Ovakvom podrškom, glumica je potvrdila onu narodnu - Iza svakog uspešnog muškarca stoji prava žena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike