Ove Jokićeve reči želi da čuje cela Srbija: Mnogo mi znači igranje za moju zemlju!

03.08.2022

10:57

0

Centar Denvera se priključio priprema i sa velikim optimizmom je stigao u Staru Pazovu

Ove Jokićeve reči želi da čuje cela Srbija: Mnogo mi znači igranje za moju zemlju!
jokic - Copyright MN Press

Nikola Jokić se pojavio na priprema košarkaša Srbije, napominjući da je prvi cilj da se Orlovi plasiraju na Svetsko prvenstvo, a da će posle toga razmišljati o Evrobasketu, koje počinje početkom septembra.

- Atmosfera je sjajna kao i svaki put, još je sva na nekom individualnom i laganom nivou, svi znamo zašto. Naš je fokus da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo, da nastavimo kontinuitet igranja na velikim takmičenjima i ono što su nam stariji ostavili - poručio je Jokić.

Centar Denvera smatra da je prioritet Orlova plasman na Svetsko prvenstvo, a da će tek posle razmišljati o kontinetalnom šampionatu.

- Glavni fokus je da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo, pa ćemo videti za Eurobasket dokle doguramo, sve ekipe dolaze sa ciljem da uzmu medalju ili da osvoje, ne treba da idemo sa nekim prevelikim ciljem, već dan po dan sa treningom i obazrivo. Ljudi u Srbiji i naš mentalitet je takav, mi ne volimo košarku, nego da pobeđujemo, svi bi voleli da uzmemo medalju, ali to je još daleko.

Nikola Jokić je još jednom ponovio da mu mnogo znači igranje za Srbiju.

- Znači puno, pričao sam sa familijom, totalno je drugačiji osećaj kada igraš za reprezentaciju, drugačije sam se osećao kada sam dolazio ovde, nego kada idem u Denver - zaključio je najbolji srpski košarkaš.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike