Mornar posle katastrofalne greške pravi velike promene u klubu! Barani zbog bizarnog razloga ostali bez Evrope!

31.07.2022

21:45

0

Autor: 24sedam

Crnogorski klub kasno otvorio mejl i zakasnio sa prijavom za takmičenje

Mornar posle katastrofalne greške pravi velike promene u klubu! Barani zbog bizarnog razloga ostali bez Evrope!
20171223npPavicevicM22 - Copyright MN Press

Neverovatan propust dogodio se Mornaru iz Bara. Svesni su toga odlično odgovorni u klubu, pa su zbog te greške najavili velike promene u samoj organizaciji. Šta se zapravo desilo? Crnogorski abaligaš ostao je bez takmičenja u Evropi u predstojećoj sezoni jer su zakasnili sa prijavom zbog toga što su kasno otvorili mejl!?

U tehnološkoj eri u kojoj živimo zaista nestvarno zvuči da takav kiks može da se dogodi na tom nivou, tek Barani su zbog krajnje bizarnog razloga ostali bez mesta u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

- Mogu samo sebi da skačem u stomak, nikome drugome, a i kancelarija KSCG bila je nemarna, posle petnaestak dana prosleđen je dopis iz FIBA i to na mejl koji se retko otvara, pa je došlo do cajtnota za prijavu za kvalifikacije za Ligu šampiona – kazao je predsednik Mornara Đorđije Pavićević za Radio Bar. 

- Poslali smo dopis FIBA i zakasnili, a FIBA radi po propisima. Što je najgore, zakasnili smo sa prijavom i za Fibin kup. Te stvari jednom ozbiljnom klubu ne smeju da se dešavaju. Ali, dobili smo obećanje da smo prvi na listi čekanja da uskočimo u Fibin kup, koji pre početka uvek otkaže neka ekipa, obično ona koja ne prođe u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa odustane i od FIBA kupa - ukazao je Pavićević.

Barani su zbog ove greške rešili da se pojačaju u operativnom delu kluba. Najzvučnije ime je nekadašnji disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige.

- Angažovao sam Sašu Pavličića, možda i najboljeg advokata u regionu po pitanju sporta i svega oko sporta. Ovaj vrhunski zagrebački advokat biće pravni zastupnik Mornara. Bio je tri godine disciplinski sudija u ABA ligi i sudio je "ni po babu ni po stričevima“. To je samo početak. Angažovaćemo i jednu marketinšku kuću koja će raditi za klub, da napravi prihod. Ubuduće će profesionalac biti sportski direktor kluba. Sve kako bismo ljudima u klubu olakšali i kako se ne bi dešavali propusti - poručio je Pavićević. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike