Kokoškov isključen, Nedović odlučio meč u Atini

22.10.2020

20:20 >> 21:26

0

Autor: Milan Nastić

Pao bolji od Fenera 82:68

Kokoškov isključen, Nedović odlučio meč u Atini
Copyright MN Press

Košarkaši Panatinikosa pobedili su Fenerbahče sa 82:68 (22:13, 15:17, 25:26, 20:12), a meč su obeležili Srbi sa obe strane.

Za “zelene iz Atine” dominirao je bivši igrač Zvezde Nemanja Nedović koji postigao 28 poena, i bio je nerešiva enigma za tim iz Istanbula, polovinu koševa je postigao u poslednjoj četvrtini, dok je za goste veliki hendikpe bio isključenje trenera Igora Kokoškova krajem prvog poluvremena.

Selektor reprezentacije Srbije bio je nezadovoljan odlukama sudija, glasno je protestovao i u 17. minutu zaradio je prvo isključenje u evroligaškoj karijeri.

Zahvaljujući Srbima, Žalgirs je doživeo je večeras prvi poraz u Evroligi

To očigledno nije dodatno motivisalo igrače Fenerbahčea, koji i u nastvaku meča nisu uspeli ozbiljnije da ugoroze domaćine, koji su zasluženo na kraju stigli do novog trijumfa u Evroligi.

Pored srpskog beka u redovima Panatinaikosa još samo je Kifer Sajks bio dvocifren sa 11 poena, dok je kod gostiju Lorenzo Braun zabeležio 17 poena, 4 skoka i 6 asistencija, Ahmet Duverioglu 15. Meču su prisutvovali braća Adetokumbo, predvođeni Janisom, NBA zvezdom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike