Pa ovo je HIT, znate li ko je dečak sa slike? Dobro se zagledajte u njegovu duksericu!

09.07.2022

17:46

0

Autor: G. F.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio fotografiju koja je oduševila sve

Pa ovo je HIT, znate li ko je dečak sa slike? Dobro se zagledajte u njegovu duksericu!
Nikola Jokić - Copyright Printscren/Instagram/Miško Ražnatović

Sve nam je izgleda sudbinski predoređeno, bili mi toga svesni ili ne...

Fotografija koju je objavio košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović samo je potvrda ovoga što smo prethodno napisali.

Ili možda postoji i neko drugačije objašnjenje za to? Slučajnost? Bilo kako bilo na fotgorafiji su dva dečaka, a onaj desno je razlog objave.

Jeste li ga već prepoznali? Ako niste tu je mala pomoć - obratite pažnju na njegovu duksericu! Sada je sve jasno, zar ne?

 

 

- Priča o sudbini zapisanoj u zvezdama. Nikola Jokić. Sombor. Srbija, neke 2000. godine, petogodišnjak u duksu Denver Nagetsa, tima za koji će 22 godine kasnije potpisati najveći ugovor u istoriji svetske kosarke, do danas. Šanse da dečak iz Sombora uopšte dobije duks malo poznatog tima iz Amerike davne 2000. godine su bile male. Šanse da je neko u Somboru čuo (ili navijao) za Nagetse, još manje. Ali šanse da će dečak koji tada nije ni pokazivao ljubav prema košarci, igrajući upravo u tom klubu osvojiti dve uzastopne MVP titule u najjačoj ligi na svetu i potpisati super maks ugovor su bile ravne nuli. Pa opet, sve se baš tako desilo. Ljudi koji ispisuju stranice istorije, kreiraju svoje sudbine, čine nemoguće mogućim, prvenstveno zbog toga što su spremni da rade više i jače od drugih, da budu maksimalno fokusirani na cilj ispred sebe, da imaju veru u sebe i... prepoznaju znakove na putu, koji im je na neki način ipak bio zapisan u zvezdama - napisao je Ražnatović uz ovu fenomenalnu  fotografiju!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike