Basketaši su put Belgije krenuli da bi bili zlatni, a onda su isplivale emocije na površinu: Kad se igra za Srbiju, ovako grmi (VIDEO)

26.06.2022

08:49

0

Polufinale protiv domaćina je od 18.10

Basketaši su put Belgije krenuli da bi bili zlatni, a onda su isplivale emocije na površinu: Kad se igra za Srbiju, ovako grmi (VIDEO)
Mihailo vasić - Copyright Printscreen/Twitter/FIBA3x3

Basketaše Srbije samo jedna pobeda deli od sigurne medelje na Svetskom prvenstvu koje se igra u belgijskom Antverpenu, a rival u polufinalu biće domaćin!

Taj susret na programu je večeras od 18.10, a pobednici će igrati finale od 21.30, dok je meč za treće mesto od 20.20. Drugi polufinalni par čine Francuska i Litvanija.

Nema sumnje, Srbija je uprkos brojnim promenama, uvek veliki favorit, čak i kada su navijači sa protivničke strane, a ove susrete možete pratiti na "Jutjub" kanalu FIBA 3X3.

Koliko Srbiji znači ovo takmičenje i borba za novo zlato, prvo nakon 2018. godine, govori i sreća posle pobede nad Letonijom.

Olimpijski šampion je poslat kući onako kako su oni učinili našem timu 2019. godine, koševima sa distance, pa je slavlje nastupilo u Antverpenu.

Na Fibinom Tviteru objavljen je snimak poslednjeg koša, za 22:17, te slavlja koje je usledilo.

 

 

Majstorović je naskočio, te drugom dvojkom na meču odveo Srbiju u polufinale.

Tada je usledilo slavlje i našeg stručnog štaba, ali i igrača na terenu. Kapiten, Strahinja Stojačić je poljubio iskusnog strelca, a sve je praćeno uz karakterističan vrisak Mihaila Vasića. Najmlađi u ekipi, Marko Branković je skočio u zagrljaj saigračima.

Neverovatne emocije i veliko srce srpskih basketaša.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike