Basketaši nezadovoljni nakon pobeda: Pokazali smo karakter, iako smo gubili, ali... (VIDEO)

21.06.2022

15:43

0

Sledi dan pauze, pa odlučujući mečevi za četvrtfinale

Basketaši nezadovoljni nakon pobeda: Pokazali smo karakter, iako smo gubili, ali... (VIDEO)
profimedia-0632059267 - Copyright Profimedia

Basketaška reprezentacija Srbije stopostotnim učinkom, od dve pobede, je otvorila Svetsko prvenstvo, koje se održava u belgijskom Antverpenu.

Međutim, trijumfi nad Novim Zelandom i Portorikom došli su nakon preokreta, u finišu mečeva i to zahvaljujući individualnim akcijama.

Posle prvog dana, sledi pauza, pa nastavak grupne faze i mečevi sa Francuskom i Brazilom, a naš najiskusniji reprezentativac, Dejan Majstorović, istakao je da ekipa nije zadovoljna učinjenim.

- Nismo zadovoljni načinom na koji smo igrali danas obe utakmice, a igrali smo protiv dve veoma snažne ekipe fizički i imali smo problema da ih zaustavimo pod košem, kao i da zagradimo koš - kazao je Majstorović, prenosi Košarkaški savez Srbije, te dodao:

 

 

- Bitno je da smo pokazali karakter u oba basketa iako smo umeli da gubimo i sa po 5-6 poena razlike. Na kraju smo ostvarili dve veoma važne pobede za nas i nadamo se da ćemo podizati formu iz dana u dan.

Basketaši igraju u grupi A, a prva ekipa iz grupe, direktno će se plasirati u četvrfinale, a drugoplasiranu i trećeplasiranu očekuje baraž meč za plasman u četvrfinale.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike