Partizan važniji i od Boston Seltiksa! Madar neće u Letnju ligu, želi rad sa Obradovićem!

25.06.2022

09:40

0

Autor: 24sedam

Izraelski košarkaš odlučio da se ne okuša u SAD kako bi se nametnuo treneru crno-belih

Partizan važniji i od Boston Seltiksa! Madar neće u Letnju ligu, želi rad sa Obradovićem!
20220205npObradovic1 - Copyright MN Press

Nije baš čest slučaj, ali desi se i to da košarkaši klupske obaveze stave ispred potencijalno vrednog i unosnog iskustva. Jedan od takvih primera je mladi Izraelac iz redova beogradskog Partizana!

Mladi plejmejker Jam Madar neće igrati Letnju ligu u Americi jer želi što više da radi sa najboljim evropskim trenerom Željkom Obradovićem! Kako navode izraelski mediji, iako je Boston vrlo pomno pratio njegove igre u Partizanu i želeo da ga vidi u redovima svog tima za Letnju ligu koja se igra od 7. do 17. jula u Las Vegasu Madar će preskočiti to desetodnevno takmičenje.

On će najpre nastupiti za reprezentaciju svoje zemlje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa Poljskom i Estonijom, a zatim se odmah zaputiti za Beograd kako bi se što pre stavio na raspolganje crno-belima.

Partizan će, kao što je poznato, naredne sezone igrati i u Evroligi, pa će svaki trening mladom asu biti od velikog značaja kako bi što spremniji dočekao najjače klupsko košarkaško takmičenje u Evropi.

A i navijači, koji su ga i dosad voleli, će mu biti dodatni vetar u leđa nakon odluke da ne ode u Ameriku i da se, čim mu dozvole reprezentativne obaveze, priključi crno-beloj porodici na pripremama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike