Željko Obradović zna sve! Đurović otkrio koje pesme naručuje kada se veseli sa najboljim trenerom Evrope!

24.06.2022

12:46

0

Poznato je da obožava narodnjake

Željko Obradović zna sve! Đurović otkrio koje pesme naručuje kada se veseli sa najboljim trenerom Evrope!
Vlade Đurović - Copyright Printscreen/YouTube/Jao Mile podcast

Čuveni košarkaški trener, Vlade Đurović u dugoj karijeri, osim trofeja i pobeda, nizao je i anegdote, te je o istima govorio u podkastu bivšeg igrača Mileta Ilića - "Jao Mile".

Đurović se dotakao muzike, te istakao da je veliki ljubitelj narodne, a Ilić, koji je inače sa trenerom sarađivao u ekipi FMP-a, naveo da je poznato da Vlade poznaje sve pobednike muzičkog festivala na Ilidži, što je ipak Đurović uz osmeh negirao.

- To sa Ilidže, znam da je jednom Lepa Lukić pobedila, ali to nema veze, ja to nisam ni pratio. Ali ja volim narodnjake, volim kafanu, volim neke pevače za koje mnogi ne znaju. Savu Radusinovića, Milančeta Radosavljevića, Radišu Uroševića, Novicu Negovanovića... - nabrajao je Đurović.

A potom je otkrio i ko mu je omiljeni drug u kafani.

- Recimo Bosa Ovuka i Rade Bogićević 'Kuda idem i gde da te tražim" i 'Kad bi opet čula zvižduk mala, da li bi me po njemu poznala'. To naručujem po kafanama, to i Željko Obradović naručuje. Najviše volim sa njim da idem u kafane, zato što on zna sve. Volim narodnjake i ne mogu da zamislim zabavu, svadbu, rođendan bez narodnjaka. Odem na svadbu i oni daju muziku za igru čitavo vreme, pa daj... Ja onda odem ranije - istakao je Đurović

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike