Srbinov saigrač ponovo brutalno vređan! Navijači Bostona opet "sočno" psovali Grina, sve se čulo u prenosu (VIDEO)

11.06.2022

05:54

0

Autor: 24sedam

Ubacio je samo dva poena, za čak 33 minuta

Srbinov saigrač ponovo brutalno vređan! Navijači Bostona opet "sočno" psovali Grina, sve se čulo u prenosu (VIDEO)
Drejmond Grin - Copyright Tanjug/AP Photo/Steven Senne

Golden Stejt je pobedio Boston u četvrtoj utakmici finalne serije NBA lige i izjednačio na ukupnih 2:2. Drejmond Grin je imao veoma skroman poenterski učinak za 33 minuta. Ubacio je samo dva poena, ali je prosek koliko-toliko popravio sa devet skokova i osam asistencija.

Međutim, meč u "TD Gardenu" u Bostonu obeležilo je i vređanje Grina od strane domaćih navijača. Kad god bi imao loptu, masa mu je zviždala, a bilo je i vređanja. Često se čulo "J*** se Drejmonde".

Ovo je sada nažalost postala "praksa" kod navijača Kelta, pošto je slično bilo i u prethodnom meču kada je Boston bio domaćin. Povodom toga se oglasila i supruga Grina, Hejzel Reni. Kritikovala je navijače, kao i čelnike NBA lige.

- NBA ima podatke o svakom navijaču na svakom mestu i može da izbaci ili pojedinca ili sektor u kojem su ljudi koji viču "J*** se Drejmonde" ili ga nazivaju kopiletom - napisala je na društvenim mrežama Hejzel i napomenula da su to slušala i njegova deca.

- Odvratno od vas, navijači Seltiksa, sramotno - dodala je Hejzel.

U narednom meču, domaćin će biti Golden Stejt za koji igra i naš Nemanja Bjelica, a podsećamo serija se igra na četiri dobijene.

Tako da postoji mogućnost da u šestoj utakmici kao gost Grinova ekipa postane šampion baš u "TD Centru". Možete li da tek tada da zamislite kako će se ponašati publika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike