Kapiten crno-belih: Moramo da nastavimo pobednički niz

28.10.2020

16:38 >> 16:40

0

Autor: Milan Nastić

Optimista pred večerašnji Burž

Kapiten crno-belih: Moramo da nastavimo pobednički niz
Copyright MN Press

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković upozorava da njihov današnji protivnik Burž izuzetno kvalitetna ekipa i da ih nikako ne treba potceniti. Krilni centar crno-belih smatra da su oni u Beograd došli totalno rasterećeni i da to može da bude njihova prednost.

– Burž nema veliki pritisak, to je i njihov trener izjavio. Čak sam pročitao da on neće ni sedeti na klupi protiv nas. Imali su probleme sa koronom, ne znam tačno koliko su utakmica preskočili i sigurno da će im biti mnogo teže da se vrate u ritam. Ipak, i mi se pitamo, ulazimo polako u pozitivan ritam, vezali smo nekoliko pobeda, što je veoma bitno za samopouzdanje. Samo da mi nastavimo ovako – kazao je Veličković.

Sledeći protivnik košarkaša Partizana – francuski Burž, iza sebe ima veoma dobro otvaranje sezone, ali i dužu pauzu zbog virusa korona.

Košarkaš Partizana ističe da je Burž tipična francuska ekipa, atletski odlično građani.

– Igraju dosta brzo, atletska su ekipa, kao i svi ostali francuski timovi. Prošle sezone su bili najveće iznenađenje, što sigurno govori da se radi o odličnom timu. Ključ svakog uspeha je da imamo što više pobeda, nadam se da će tako biti i večeras.

Novica Veličković priznao je da nisu dobro krenuli sezonu, ali da igraju sve bolje.

– Nismo krenuli dobro na početku, bili smo poljuljani, ali stvari idu na bolje. I kad nam je loše, moramo da verujemo pozitivno, jedino tako možemo da prebordimo teške trenutke. Smatram da kod nas ima još prostora za napredak, imamo fizički potencijal i u tom pravcu treba da se razvijamo.

Krilni centar crno-belih priznao je da situacija oko korone dosta iskomplikovalo.

– Cela ova situacija oko korone je izuezetno je komplikovana, tako da ni putovanja nisu nimalo lagana. Biću iskren, mislim da je sada bolje biti u svom gradu, svojoj kući. Sve je čudno, nema publike, tražiš novi motiv. Nije lako – zaključio je Veličković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike