Čović moli boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba

03.06.2022

10:09

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek Crvene zvezde zalaže se za privatizaciju klubova

Čović moli boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba
čović - Copyright Printscreen/TV Prva

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostujući u jutarnjem programu TV Pink čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi u trećem meču finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige, a zatim se u svom obraćanju posvetio pažnju dugu njegovog kluba prema državi:

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bolje su se snašli u organizovanim uslovima, pobedili su u trećoj utakmici. Mi smo slavili u prvoj, uz verbalne incidente. Usledile su “pljuvačine”, počevši od mene, moje supruge, pa nadalje. Mi smo pre dva meseca objavili sve finansijske podatke, od plata trenera, igrača… Ja se slažem sa izjavom predsednika potpuno, a njegove reči se nisu odnosile na KK Crvena zvezda. Imaćete sve podatke na našem sajtu, da dugujemo za porez, preciznije PDV oko 500 hiljada evra. Ministarstvo finansija će izaći sa nešto višom cifrom, ali ona ne uključuje proces pred sudom i sredstva koja smo već isplatili. Mi nemamo ništa da krijemo - rekao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih se zalaže za privatizaciju klubova:

- Čiji su klubovi? Klubovi su udruženja građana. Pošto su građani deo ove države, ja javno apelujem da se privatizuje Crvena zvezda. Mi sve radimo po zakonu, nemamo šta da krijemo. Iako se mnogi trude da budemo isti kao Partizan, jednostavni nismo isti! Večeras je četvrta utakmica, a ja samo molim boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba - dodao je Čović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike