Mijailović ne razume trovače atmosfere u srpskoj košarci, ni one koji vređaju predsednika države

03.06.2022

11:27

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek Partizana podseća da je klub dobio značajna sredstva zahvaljujući zalaganju šefa države

Mijailović ne razume trovače atmosfere u srpskoj košarci, ni one koji vređaju predsednika države
20211009ivPartizanSc64 - Copyright MN Press

Predsednik KK Partizana Ostoja Mijailović upozorio je u intervju za Telegraf da javnost Srbije ovih dana svedoči licemerju pojedinaca iz tabora večitog rivala koji u jutarnjim programima kreiraju lažnu sliku o tome da trofeji pripadaju njima.

Ovakvo ponašanje nije ništa drugo nego nastavak prakse unošenja zle krvi u srpsku košarku i sport, a to već traje godinama unazad i mnogo pre nego što je Mijailović došao na čelo Partizana:

- Nikada neću prihvatiti poziciju u koju se perfidno svojim saopštenjima i po jutarnjim programima stavlja naš rival, a to je da njima neki trofeji pripadaju. Trofeji se na terenu osvajaju, a ne pritiscima ili kreiranjem lažne slike o nama putem ucenjenih pojedinaca ili preko dobro poznatih medijskih redakcija. O licemerju i lošoj atmosferi pričaju oni koji su zlu krv uneli u našu košarku mnogo pre mog dolaska, pa to je čista uvreda za inteligenciju svakog normalnog čoveka, bio on partizanovac ili zvezdaš - rekao je Mijailović.

Ostaje nejasno i to što pojedini navijači Partizana vređaju predsednika države, uprkos činjenici da je klub uvek imao njegovu podršku i pomoć.

- Treba razmisliti o zakonu po kojem će svako ko nešto ubaci u teren, po hitnom postupku da završi u zatvoru. Postoje moderne kamere koje lako mogu da identifikuju počinioce i država bi o tome trebala da razmisli. Takođe, želim da naglasim kako ne razumem ni vređanje predsenika države od strane pojedinaca. Vređati nekoga ko vam pomaže i ima razumevanja za mnoge probleme sa kojima smo se sučili i sa kojima se suočavamo je za svaku osudu, ma koliko se taj moj stav nekome sviđao ili ne. Govorim činjenice i ponavljam još jednom, nadam se da će večeras da pobedi košarka! Verujem da je naš mladi tim kadar da napravi još jedan podvig i uvede seriju u petu utakmicu

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras od 18.30 (Arena Sport TV Premium 1) igraju svoj četvrti duel finalne plej-of serije AdmiralBET ABA lige.

Trenutni rezultat je 2-1, a šampion će postati ekipa koja ostvari tri pobede.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike