Partizanovci pričaju o statusu jednog zvezdaša: Svaka ti čast, Jovice (VIDEO)

31.05.2022

07:32

0

Autor: 24sedam

Više je normalnih navijača na obe strane, nego je druge lakše uočiti

Partizanovci pričaju o statusu jednog zvezdaša: Svaka ti čast, Jovice (VIDEO)
0MMM3920 - Copyright MN Press

Nije sve tako toksično u odnosima partizanovaca i zvezdaša.

Pravi navijači se prepoznaju i podržavaju, a jedan potez pristalice crveno-bvelih od utorka ujutru se šeruje među "grobarima" i postavlja kao pravi primer normalnog rivalstva.

Naime, jedan zvezdaš koga predstavljaju kao Jovicu, postavio je svoju sliku sa Željkom Obradovićem ispod koje je napisao:

- Nebitno da li voleli crveno-belu ili crno-belu boju, ovog čoveka ne možete nazivati Turčinom, jer je mnogo veći Srbin od 90% vas u hali. Hvala sto si najbolji trener Evrope, a još i Srbin.

 

 

Da podsetimo, tokom druge utakmice finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige, navijači Crvene zvezde pokušali su na kraju utakmice fizički da se obračunaju sa igračima Partizana koji su u tom momentu bili jedini predstavnici "druge strane", budući da poslednjih godina nema gostujućih navijača na susretima dve košarkaške ekipe.

Pored toga, svedoci nemilih scena tvrde da je Lesor vređan na rasnoj osnovi, a stručni štab i ekipa crno-belih su gađani staklenim flašicama. Uz sve to i pogodak Zagorca u glavu tvrdim predmetom tokom utakmice, grozne uvrede doživeli su sportski direktor Partizana Zoran Savić i već standardno Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike