Gudurić doživeo stravičan pad na koleno - igrači Fenera se u neverici hvatali za glavu (VIDEO)

30.05.2022

20:17

0

Autor: 24sedam

Nadamo se da povreda nije teže prirode, ali…

Gudurić doživeo stravičan pad na koleno - igrači Fenera se u neverici hvatali za glavu (VIDEO)
Screenshot 2022-05-30 at 21.58.30 - Copyright Printscreen/Twitter/Eurohoops

Plasirao se Fenerbahče u finale plej-ofa turskog šampionata, ali bi odlučujuću pobedu u polufinalnoj seriji sa Darušafakom (3:1) mogao skupo da plati, ukoliko se ispostavi da je Marko Gudurić doživeo težu povredu kolena.

Igrao se finiš treće deonice, meč je praktično već bio rešen pošto je Fener na isteku 28. minuta imao ogromnih plus 20 (na kraju pobeda 91:65), a srpski reprezentativac je krenuo na zakucavanje.

U tom pokušaju izblokirao ga je jedan igrač domaćeg tima, a dok su svi članovi Darušafake protestvovali kod sudija zbog dosuđenog prekršaja, igrači Fenera su se u neverici hvatali za glavu.

 

 

Naime, Gudurić je u skoku izgubio ravnotežu i pao direktno na koleno. Duverioglu, koji se pored zapisničkog stola spremao da uđe u igru, nervozno je poskakivao kraj aut linije sa rukama oko glave, a gotovo identičnu reakciju imao je i kapiten Meli Mahmutoglu, koji je odmah potrčao prema saigraču koji se sa veoma bolnom grimasom na licu nalazio na parketu.

Pošto mu se ukazala prva pomoć, Gudurić je uz pomoć lekarskog tima Fenera, na jednoj nozi, odskakutao do svlačionice i sada svi sa velikom dozom neizvesnosti očekuju prve vesti o težini povrede, za koju se svi nadamo da nije teža i da je sve ono što se videlo posle pada samo posledica trenutnog velikog bola usled siline udarca o parket…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike