Zagorac svestan propusta, Amerikanci jasni - Moramo da pobedimo

28.05.2022

19:13

0

Drugi meč već na programu u nedelju

Zagorac svestan propusta, Amerikanci jasni - Moramo da pobedimo
20211102mmObrado09 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sinoć su poraženi u prvoj utakmici finala plej-of serije AdmiralBet ABA lige od ekipe Crvene zvezde, a drugi meč već ih očekuje u nedelju, od 20 sati.

Nedovoljno vremena za oporavak, ali na crno-belima je da što bolje odreaguju i odgovore rivalu.

Na treningu, veče pred drugi susret, kapiten ekipe, Rade Zagorac je pohvalio rivala, ali je i svestan šta njegov tim mora da učini kako bi stigao do bitne pobede.

- Mislim da je Zvezda odigrala dobru utakmicu juče. Odigrali su ono što su njihova glavna oružja cele sezone, a to je da u nedostatku nekog tečnog napada, snagu pronalaze u ekstra agresivnoj odbrani i tečnom napadu. Mi sto to juče uspeli da anuliramo u nekoj meri, ali nedovoljno dugo da bismo ih ugrozili u potpunosti - istakao je Zagorac, pa detaljnije govorio o igri:

- Mnogo primljenih poena, jako malo asistencija i ukradenih lopti što govori o nedovoljno kvalitetnoj odbrani u prvoj liniji, nakon toga mnogo više šuteva koji su oni imali iz igre. Sve u svemu jedna kvalitetnija utakmica u smislu čvrstine i tog fizičkog aspekta.

U večitom derbiju, ali i tokom sezone, crno-beli su pravili neke faulove, daleko od koša, nakon kojih su potom stizale kazne.

- Jeste to je nešto s čim smo upoznati od početka sezone, radimo, razmišljamo, msilim da je koncentracija jedna od glavnih stvari kada je rečo tome, što je bolja koncentracija u tom delu igre, to će biti i rešenje - zaključio je Zagorac za klupsku televiziju.

Kevin Panter je bio kratak - Moramo da pobedimo. 

Samo to? 

- Moramo da pobedimo - iskreno je kazao sjajni šuter.

Dalas Mur je pak bio raspoloženiji za razgovo:

- Ovo je ključna utakmica za nas. Ako sutra pobedimo, onda imamo dve utakmice kod kuće. Znaš kako to onda ide. Moramo da pobedimo. 

Kako komentarišete prvu utakmicu?

- Izgubili smo - kazao je Panter, dok je Mur dodao:

- Moramo da popravimo način na koji smo otvorili drugo poluvreme. 

Na kraju su imali i poruka za navijače. 

- Nastavljamo borbu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike