Saša Đorđević je već bivši trener bivšeg šampiona Evrope? Predsednik Fenera se izlanuo pred TV kamerama

24.05.2022

10:51

0

A govorio se i o zameniku

Saša Đorđević je već bivši trener bivšeg šampiona Evrope? Predsednik Fenera se izlanuo pred TV kamerama
Aleksandar Đorđević - Copyright MN Press

Šampioske ambicije Fenerbahčea i Aleksandra Đorđevića, tokom ove sezone nisu se ispunile. Više puta je bilo nagoveštaja u turskim medijima da će doći do izvesnih promena, ali sada je o tome progovorio i prvi čovek Sportskog društva Fenerbahčea, Ali Kodž.

Dok je govorio o statusu Jana Veselog i Nanda de Kola, Kodž je naveo da će o njima odlučiti novi trener, te nezvanično saopštio da je saradnja sa srpskom legenda okončana.

- Smanjili smo budžet u košarkaškoj sekciji da ne može da bude manji. O status sa Janom Veselim i Nandom de Kolom odlučiće novi trener (ako bude u budžetu novca), ali obojici im ističu ugovori - izlanuo se Kodž prilikom gostovanja na turskoj televizijskoj stanici Bejaz.

Đorđević je u Istanbul stigao krajem jula, nakon rastanka sa Virtusom, kome je pak doneo prvu titulu šampiona Italije posle dvadesetogodišnjeg posta.

Nije nekadašnji selektor Srbije mogao da kroji tim po svojim željama, što zbog budžeta, a što i iz razloga vremenskog ograničenja.

Klub šampionskih ambicija poput Fenera, nije zadovoljan učinkom u Evroligi, gde su zabeležili samo deset pobeda i 18 poraza, pa se već izvesno vreme govori o novom treneru i to Dimitrisom Itudisom, koji sada vodi CSKA.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike