Vasa nema te fore, on je srpski mentalitet! Nije moglo slađe, mnogo je lepo, pre šuta sam hteo samo jednu stvar (VIDEO)

19.05.2022

20:43

0

Junak Efesove pobede otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu u poslednjim sekundama utakmice

Vasa nema te fore, on je srpski mentalitet! Nije moglo slađe, mnogo je lepo, pre šuta sam hteo samo jednu stvar (VIDEO)
24sedam/Pavle Knežević

Vasilije Micić je postigao jedan od najvažnijih koševa u karijeri kada je trojkom u poslednjoj sekundi uveo svoj Efes u finale "fajnal fora" u Beogradu.

Nakon pobedničkog koša potrčao je unazad, raširio ruke i pogledao u vis, a posle zvuka sirene, svi saigrači i članovi tima su skočili na njega. Vasa je pogodio iako nije odigrao najsjajniju utakmicu. Šta je prolazilo kroz glavu u tim trenucima?

- Iskreno, ne znam. Samo mi se vratila situacija od prošli put kada smo igrali sa njima. Samo sam hteo da šutnem u poslednjoj sekundi da ne bi oni imali poslednji šut. Pa ako uđe – uđe. Danas je ušla i eto. Nije moglo slađe, lepo je.

Da li je bilo ono "not in my house"?

- Nemam ja te fore, ja sam srpski mentalitet. Trudim se da ostanem fokusiran do kraja, pogotovo što sam osetio bol u jednom trenutku, pa sam pokušavao da pronađem svoj ritam nekako, da ne izgleda da sam umoran ili da nalazim neki izgovor. Na kraju sam našao neki način, a i oni su bili jako iscrpljeni fizički, pa sam pokušavao da čitam njih bolje i pored promašenih šuteva, na kraju sam ostao smiren i na kraju pogodio.

Hala je bila puna i neprijateljski nastrojena…

- Iskreno, nemam s tim problem. Generalno sam navikao sa našim navijačima. Uvek je prelepo igrati u punoj dvorani i samo još jedan dodatni motiv.

Nekoliko puta si imao bolnu grimasu i hvatao si se za nogu, ima li razloga za brigu za sutra?

- Ne znam, videću večeras.

24sedam

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti