Teo i Krstić nisu pričali godinu dana, a bili cimeri i saigrači! Posle toga su se i okumili!

13.05.2022

14:55

0

Autor: 24sedam

Na terenu su funkcionisali savršeno, ali se privatno nisu podnosili

Teo i Krstić nisu pričali godinu dana, a bili cimeri i saigrači! Posle toga su se i okumili!
20121018mmKrstic09 - Copyright MN Press

Objavila je Evroliga dokumentarni film "Zemlja MVP igrača" o tri srpska košarkaška maga - Nikoli Jokiću, Vasiliju Miciću i Milošu Teodosiću.

A u dokumentarcu neke poznate, ali i neke nepoznate priče. Jedna od najzanimljivijih stigla je od nekadašnjeg centra Nenada Krstića, koji je pričao o sukobu sa sadašnjim kumom Milošem Teodosićem.

- Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali. Čak i više mi je asistirao dok nismo pričali nego kad smo ponovo progovorili - rekao je Krstić.

Teodosić i Krstić su se posvađali tokom Evropskog prvenstva 2009. godine na kojem je Srbija u Poljskoj osvojila srebrnu medalju.

- Izgledalo je malo bezveze. Bili smo dve nedelje na pripremama na planini, ljuti, nervozni i na jednom treningu smo se Krle i ja nešto zakačili i od tad smo prestali da pričamo - pričao je Teodosić pre nekoliko godina, pre nego što je dobio pitanje šta je uzrok svađe.

- Ma jedna sitnica na treningu... Nemoj to, nemoj to, ma ajde da ti ja ovo... I eto tako... Nismo pričali celo to prvenstvo, gde smo igrali najbolje. Imali smo sjajnu saradnju, na tom prvenstvu smo najbolje igrali zajedno kao tandem. Naredne godine u Turskoj, Duda nas je stavio u istu sobu. Sigurno je čuo da ne pričamo i namerno je to uradio. Treba da provedemo tri nedelje u sobi a ne pričamo... Prvih pet minuta, sedimo na krevetu i ćutimo. Posle pet minuta ja otvaram mini bar i pitam ga 'hoćeš vodu', a on kaže 'neću'. Nešto kasnije Novica me nazove da idemo u grad, ja se okrenem ka njemu i pitam 'hoćeš u grad' i on kaže 'da'. Tad smo se pomirili i kasnije postali kumovi - zaključio je Teodosić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike