"Jokić nikad neće biti starter, četvrta-peta napadačka opcija, Dijao za siromahe": Svi uživamo u ovom katastrofalnom promašaju dometa MVP-a

12.05.2022

13:57

0

Naravno da niko nije očekivao uzastopne MVP titule, ali ovo je stvarno smešno

"Jokić nikad neće biti starter, četvrta-peta napadačka opcija, Dijao za siromahe": Svi uživamo u ovom katastrofalnom promašaju dometa MVP-a
Bez naslova - Copyright Printscreen/YouTube/NBA

Slavi se drugo uzastopno MVP priznanje Nikole Jokića na razne načine. Od Denvera do Srbije i Sombora se dele slike i snimci slavlja, reakcije se nižu, a Denver je kompletno promenio izgled svog Tviter naloga.

Ipak, u tom slavljeničkom raspoloženju, Nikolini ljubitelji se naslađuju komentarima "hejtera", a pojavljuju se i stariji dokazi koliko su svi potcenjivali Jokića. Dobro, ovo zaista niko nije mogao da predvidi, ali da kažemo da je onaj skauting izveštaj bio maksimalni domet očekivanja: Ako bude vredno radio i pripremao se za NBA, biće solidni "epizodista".

Naravno, bilo je i mnogo gorih mišljenja, pa nije loše da ih se podsetimo u ovom trenutku likovanja.

Recimo, vrlo popularni i ugledni Bličer riport izneo je svoju procenu Nikole Jokića i njegovih dometa. Znamo da ćete čitati sa slatkim osmehom na licu:

- Ako Jokić bude mogao da precizno šutira i donosi prave odluke kada ima loptu u rukama, mogao bi da bude Dijao za siromahe ili pretnja iz daljine kao Antić. Jokić bi verovatno bio četvrta ili peta napadačka opcija kada je u igri, ali jedino što je važno je da li igra efikasno. Nažalost, njegova odbrana će ga verovatno sprečiti da ikad može da igra 30 i više minuta ili da bude starter. Kako god, nije sramota biti rezerva dostojna poštovanja u pobedničkom timu ubuduće.

 

 

Pa, presmešno, ali istina je: posle bitke su svi generali.

I kad smo već kod toga, podsetimo se kako je izgledao prenos biranja Jokića sa drafta: Uz reklamu za Tako bel.

 

 

Nezaboravno.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike