Lazić: Ponovile se slabosti, nema vremena za očaj

31.10.2020

21:52 >> 21:54

0

Autor: Adam Štulić

Probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u nekoliko prethodih meseci

Lazić: Ponovile se slabosti, nema vremena za očaj
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pretrpeli su i treći poraz u ovosezonskom izdanju ABA lige. Crno-beli su u meču 5. kola regionalnog takmičenja, izgubili na gostovanju protiv Igokee posle produžetka 90:84, tako da promena trenera nije donela željeni rezultat u prvom trenutku.

U vakumu nastalom između odlaska Vlade Šćepanovića i angažovanja njegovog zamenika, a s obzirom da su svi pomoćnici dosadašnjeg prvog stratega pozitivni na virus korona, ekipu kluba iz Humske je u Laktašima vodio trener juniorske ekipe Milivoje Lazić, koji je čestitao Igosima na igri i pobedi.

KK PARTIZAN: Šćepanović je prošlost, poverenje bivšem treneru Zvezde

– Za ovo kratko vreme, od kako se desila promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u nekoliko prethodih meseci. Ponovo se pokazala slabost u završnih nekoliko minuta, gde na preuzimanje i malo čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba – rekao je Lazić i dodao:

Srušio Partizan, pa dobio MVP nagradu

– S obzirom da je bilo puno ne predviđenih okolnosti, poput nekih faulova u napadu, nesportskih ličnih grešaka, puno promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu u određenim momentima nismo imali ni sreće. Igokea je kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene, puno lopti su pokupili, bili su veoma borbreni. Mi smo u određenom momentu parirali, posle toga su nas preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj, čeka nas naredna utakmica. U što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo malo više vremena da radimo i da se dobro spremimo za Huventud – poručio je Lazić posle meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike