Susret Bogdanovićevih Hoksa kasnio, navijači čekali u redovima, dok je policija intervenisala: Drama ispred hale pred susret sa Majamijem

23.04.2022

05:50

0

Jedan paket je uneo pometnju

Susret Bogdanovićevih Hoksa kasnio, navijači čekali u redovima, dok je policija intervenisala: Drama ispred hale pred susret sa Majamijem
Tan2022-4-23_14711153_0 - Copyright Tanjug/ap

Atlanta Hoksi su noćas stigli do važne i velike pobede u plej-of seriji nad Majami Hitom, te smanjli zaostatak na 2:1. Hoksi su trijumfovali u pravoj drami na terenu sa 111:110, ali uoči meča, doživljena je prava, životna drama.

Naime, početak ovog meča je kasnio 40 minuta, jer je policija pronašla sumnjiv paket u blizini dvorane.

Ekipama nije bio dozvoljen izlazak na parket sve do okončanja istrage, a kako prenose, sve se dogodilo u blizini statue Dominiku Vilkinsu ispred "Stejt Farm Arene".

 

 

- Pre večerašnje utakmice prve runde Istočne konferencije između Atlanta Hoksa i Majami Hita, sumnjiv paket je pronađen u blizini ulaza dva u "Stejt Farm Arenu". Zbog dodatnog opreza, ulazi br. 1, 2 i 3 bili su zatvoreni od strane policije i obezbeđenja koji su radili na mestu incidenta. Ispostavilo se da u pitanju nije bio eksploziv i paket je uklonjen od strane specijalne jedinice policije Atlante - navedeno je u saopštenju.

Iz tog razloga, velike su gužve bile i na ulazima, ali je sve prošlo u najboljem redu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike