Bogdan namestio šuterske sprave, pa poveo Atlantu do podviga: Tek će se igrati sa Majamijem (VIDEO)

23.04.2022

05:14

0

U seriji je 2:1 za ekipu sa Floride

Bogdan namestio šuterske sprave, pa poveo Atlantu do podviga: Tek će se igrati sa Majamijem (VIDEO)
Tan2022-4-23_51827227_4 - Copyright Tanjug/ap

Košarkaši Atlanta Hoksa stigli su do podviga protekle noći, te produžili seriju plej-ofa sa Majami Hitom. U trećem susretu, Hoksi su slavili sa 111:110, a odličnu partiju je prikazao srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Nekadašnji bek šampiona Evrope, u tandemu sa Trej Jangom sačuvao je Hokse od eliminacije, te sledi prava drama u nastavku ovog duela.

Bili su Hoksi nadomak poraza i 0:3 u seriji, što bi gotovo sigurno značilo i eliminacija iz daljeg takmičenja, ali je onda Bogdanović preuzeo odgovornost na sebe, organizovao napade i probudio šutere ekipe, pa je i tok meča iša u drugu stranu.

 

 

Imali su Hitsi veliku prednost, stečenu serijom 21:0, ali se i uljuljkali u vođstvu, pa je srpski bek kako trojkama, tako i sjajnim dodavanjima kroz odbranu rivala, lagano topio razliku.

Pobednički koš i momenat odluke na kraju je pripao prvoj violini ekipe, Treju Jangu, koji je pogodio flouter za potpuni trans u hali.

Bogdanović je meč završio sa 18 poena, šest asistencija i osam skokova, dok je nijansu uspešniji bio Trej Jang sa 24 poena.

NBA LIGA - PLEJ-OF

Subota

Atlanta - Majami 111:110

Čikago - Milvoki 81:111

Nju Orleans - Finiks 111:114

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike