Studenti trijumfalno završili debitantsku sezonu u AdmiralBet ABA ligi

18.04.2022

18:19

0

Autor: 24sedam

Studentski centar slavio u Zadru

Studenti trijumfalno završili debitantsku sezonu u AdmiralBet ABA ligi
Košarkaši Studentskog centra - Copyright AdmiralBet ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Studenti su uspešno završili prvu godinu. Za najvišu ocenu nedostajalo je malo, ali nema dileme da će svi u Studentskom centru biti prezadovoljni debitantskom sezonom i ostvarenim učinkom u AdmiralBet ABA ligi, koju su završili na veliki način – pobedom u Zadru (76:71 – 23:18, 14:16, 25:20, 14:17).

Podgoričkom timu je zamalo izmaklo mesto u plej-ofu regionalnog takmičenja, ali im to nije smetalo da maksimalno odigraju meč bez ikakvog rezultatskog značaja za oba tima.

Studenti su većim delom meča u „Krešinom domu“ bili bolji rival. Zadar je bezuspešno pokušavao da stigne prednost rivala, ali je u finišu uspeo da napravi preokret (68:66). Ipak, gosti su u velikom stilu odigrali završnih pet minuta meča i serijom 8:0 stigli do nedostižnih 74:68 dva i po minut pre poslednjeg zvuka sirene.

Megi je sa 26 poena (5/8 za tri, 5 sk) bio ubedljivo najbolji pojedinac na meču i jedini sa dvocifrenim košgeterskim učinkom u gostujućem timu. Kod domaćina efikasniji od ostalih bili su Karter sa 16 i Brala sa 10 poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike