Novi šamar Đorđevićevom Feneru! Galatasaraj šokirao Ulker arenu, Di Bost srednjim prstom „častio“ publiku (VIDEO)

11.04.2022

21:40

0

Autor: 24sedam

Težak i bolan poraz za tim srpskog trenera

Novi šamar Đorđevićevom Feneru! Galatasaraj šokirao Ulker arenu, Di Bost srednjim prstom „častio“ publiku (VIDEO)
1649706455658_bost - Copyright Printscreen

Fenerbahče je dobio još jedan žestok udarac. U gradskom derbiju u „Ulker areni“ Galatasaraj je šokirao tim srpskog trenera, otvorivši tako Anadolu Efesu put do prvog mesta i prednosti domaćeg terena u plej-ofu – 76:70.

Na velikim iskušenjima je srpski strateg ove sezone. Eliminacijom ruskih klubova iz Evrolige i brisanjem njihovih rezultata Fener je ostao bez mesta u plej-ofu elitnog takmičenja, a sada mu predstoji velika borba sa Efesom za povratak na nacionalni tron.

To, kako stvari stoje, neće biti nimalo lak zadatak, a jedan od najzaslužnijih za veliko slavlje Galate u dvorani najvećeg rivala je američi plejmejker Di Bost, koji je ubacio odlučujuću trojku u furioznom finišu gostiju, koji su serijom 13:0 šokirali Fenerove navijače.

 

 

Uzbuđenja se, međutim, nisu završila sa poslednjim zvukom sirene. Gosti su u velikom slavlju malo prešli granicu, počevši da provokacijama domaće publike, koja ih je zbog toga „počastila“ gomilom tvrdih predmeta koji su poleteli sa tribina ka parketu. To se, naravno, nije dopalo slavljenicima, a crvenu liniju na kraju je prešao Galatin junak Di Bost, koji je prilikom ulaska u tunel navijačima pokazao srednji prst.

 

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike