Mirotić naseo na provokaciju, Barsa bez najboljeg igrača u produžetku srušila Real! (VIDEO)

10.04.2022

21:01

0

Autor: 24sedam

Sjajan „El Klasiko“

Mirotić naseo na provokaciju, Barsa bez najboljeg igrača u produžetku srušila Real! (VIDEO)
Screenshot 2022-04-10 at 22.58.08 - Copyright Printscreen/YouTube

Bez obzira na to u kakvom stanju su dve ekipe, „El Klasiko“ je uvek više od utakmice. Tako je bilo i večeras… Iako je Barselona u svojoj „Blaugrani“ bila apsolutni favorit protiv Reala uzdrmanog brojnim kadrovskim problemima, izabranici Šarunasa Jasikevičijusa su tek u produžetku uspeli da savladaju najvećeg rivala – 108:97.

Bez recrtanih Tomasa Ertela i Treja Tompkinsa, Madriđani su se žestoko isprsili protiv, u ovom trenutku, favorizovanog rivala, koji je odlučujući deo meča morao da igra bez prve zvezde tima Nikole Mirotića.

Iskusni as je sredinom poslednje deonice naseo na provokaciju Abaldea, ušao sa njim u verblni i fizički obračun, zbog čega su, kada su se strasti na parketu smirile, obojica morali u svlačionicu.

Iako je u četvrtu deonicu ušao sa minus šest, Real je u poslednjem desetominutnom periodu uspeo da napravi preokret i dođe nadomak trijumfa, ali su u ultra zanimljivom finišu veliku ulogu odigrali i arbitri.

Naime, na sekunda pre kraja, prilikom promašene trojke Dejvisa pri vođstvu Reala 89:88, videli su pod košem faul nad Šanlijem, koji je polovičnim učinkom sa linije penala odveo meč u dodatnih pet minut u kojima je Barsa serijom 8:0 overila veliki trijumf.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike