Veliko iznenađenje za Zvezdinu decu! Legenda delila savete crveno-belim nadama (FOTO)

01.04.2022

15:28

0

Autor: 24sedam

Bivši as kluba sa Malog Kalemegdana odradio prvi trening kao trener

Veliko iznenađenje za Zvezdinu decu! Legenda delila savete crveno-belim nadama (FOTO)
Rakocevic-1455-1536x1024 - Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Veliko iznenađenje sačekalo je Zvezdine nade kada su u petak izašli na parket kako bi odradili trening. Uz članove stručnog štaba crveno-belih nada stajao je legendarni košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana Igor Rakočević, koji im je nešto kasnije i održao trening.

Nekadašnji reprezentativac, osvajač nagrade Alfonso Ford i član Skupštine srpskog i regionalnog prvaka nedavno je dobio trenersku licencu, a prvi trening odradio je u svom matičnom klubu u kojem je prošao sve mlađe kategorije i stigao do kapitenske trake.

- Ovo mi je prvi održani trening po dobijanju trenerske licence, i baš mi je drago da je to upravo bila moja Crvena Zvezda. Bilo je zanimljivo, a verujem da će igračima saveti koje su danas dobili značiti. Krajem leta sa radom kreće i moja ‘Score’ akademija, specijalizovana za usavršavanje bekova i plejmejkera, to će biti početak, a gde će me dalje odvesti trenerski poziv, videćemo… - rekao je po završetku treninga Rakočević.

Trener juniorskog tima Miloš Obrenović ovoga puta imao je veliku pomoć u Igoru Rakočeviću, a dolazak asa Crvene zvezde samo je početak prakse da nekadašnji prvotimci crveno-belih pomažu u radu mlađih selekcija kluba s Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike