NBA pokreće treći deo Juniorskog kampa: Rakočević i Rađa na virtuelnim sesijama

08.04.2021

16:31 >> 17:00

0

Autor: N. St.

Vežbe za sve zainteresovane

NBA pokreće treći deo Juniorskog kampa: Rakočević i Rađa na virtuelnim sesijama
Copyright MN Press

Posle uspeha prva dva programa koja su organizovana  prošle godine tokom globalne pandemije, treći deo virtuelnog kampa održaće se od 9. i 10. aprila za mlade igrače uzrasta od 8 do 16 godina. Program u petak će predstaviti sesiju razvoja košarke od  17-19h, dok će subotnja sesija biti održana u terminu od 11:00 do 15:00.

Kamp, koji je otvoren za korisnike aplikacije svih nivoa veština i sposobnosti, vodiće NBA  tim za košarkaške operacije  (Evropa i Bliski Istok),  a na njemu će biti nekoliko bivših evropskih NBA i WNBA igrača, među kojima su Dino Rađa (Boston), Igor Rakočević (Minesota), Nikoloz Ckitišvili (Denver, Golden Stejt, Minesota i Finiks) i Anastasija Kostaki (Hjuston komete) koja je bila prva Grkinja u WNBA 2006. godine.

Juniorski NBA kamp pruža učesnicima inovativan način da bezbedno i zdravo rade na svojim košarkaškim veštinama kod kuće ili u dvorištu. Program će takođe mladim sportistima i ljubiteljima košarke širom Evrope i Bliskog Istoka ponuditi priliku da komuniciraju sa evropskim pionirima u američkoj profesionalnoj ligi i uče od onih koji su ostavili svoj  trag u NBA i WNBA – navodi se u saopštenju.

Sve će biti organizovano preko aplikacije QWQLO koja je domaćin programa i koja će pomoći mladima da izvode treninge i vežbe.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike