Teško je pretiti Partizanu u Pioniru, posebno kada ga predvodi Željko Obradović!

01.04.2022

13:48

0

Autor: 24sedam

Mihailo Pavićević govorio pred meč sa crno-belima

Teško je pretiti Partizanu u Pioniru, posebno kada ga predvodi Željko Obradović!
Mihailo Pavićević, arhiva - Copyright MN Press

Partizan nastavlja takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, a u subotu od 21 čas dočekaće Mornar iz Bara.

Ekipa koju predvodi Mihailo Pavićević se muči sa povredama i zapravo ne zna u kakvom će sastavu nastupiti protiv crno-belih.

- Nismo mogli imati težeg protivnika u ovako teškom trenutku po nas. Tu prevashodno mislim na zdravstveni bilten. Već 15 dana kuburimo sa bolešću i povredama igrača. Svakog dana gledamo ko će se oporaviti kako bismo znali u kakvom sastavu ćemo putovati u Beograd. Međutim, uvek kažem: nezavisno od toga u kom sastavu ćemo igrati dužni smo da damo svoj maksimum, kao što su momci u poslednje dve utakmice dali i više od svog maksimuma i bili nagrađeni pobedama - rekao je Pavićević.

Dodaje trener Mornara da njegova ekipa nije u stanju da preti Partizanu, posebno ne u gostima i kada crno-bele vodi Željko Obradović.

- Teško da možemo da pretimo Partizanu u Pioniru, pogotovo kad nas dočekuje u ovakvom sastavu, predvođen Željkom Obradovićem. Na nama je da damo sve od sebe, a za kakav će rezultat taj maksimum biti dovoljan, to, nažalost, ovoga puta zavisi od protivnika. Idemo na put posle dve pobede dosta rasterećeni, ali sa dozom bojazni od toga u kakvom ćemo sastavu nastupiti. Nadam se da će se neki igrači oporaviti i da ćemo pružiti što jači otpor Partizanu - istakao je trener Mornara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike